Betongaas van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar betongaas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. TILBORGHS heeft meer dan vijftig jaar ervaring met betonstaalvlechtwerken en is een grote naam geworden door heel Europa.

Betongaas kan op verschillende manieren ingezet worden. U kunt denken aan wapening wanneer u beton stort (vandaar de naam van het betongaas), maar het gevlochten staal wordt ook met regelmaat ingezet wanneer u bijvoorbeeld een natuurlijke tuinscheiding wilt.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kwaliteit van onze producten, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Betongaas: veelzijdige mogelijkheden

Betongaas is niet meer dan het gevlochten staal in de bekende patronen met de vierkanten. Het is overal terug te vinden, vooral omdat het zich prima leent voor uiteenlopende doelstellingen. Zoals het op laten klimmen van frambozenstruiken in de tuin, de zijkant van een pergola ter versteviging en de mogelijkheid om dingen op te hangen en meer. De voornaamste doelstelling van betongaas is het wapenen (ofwel verstevigen) van beton.

Door betongaas in het beton te verwerken, neemt de stevigheid van het beton toe. Dat is van groot belang binnen de bouw van woningen en andere panden. Uitsluitend beton gebruiken biedt niet de kracht die vereist is. Daarom is het van groot belang dat kwalitatief betongaas gebruikt wordt, dat ook daadwerkelijk de klus kan klaren.

Dat is precies waarom wij alle aandacht hebben voor de kwaliteit van onze producten. Ons professionele betongaas kan niet alleen ingezet worden om een heg op te laten klimmen. Het kan ook gebruikt worden bij het bouwen van flatgebouwen. Voor elke toepassing hebben wij het juiste product. En kunt u niet direct het juiste product vinden voor uw klus? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen met advies op maat.

Kwaliteit, professionaliteit en toch competitieve prijzen

Bij TILBORGHS Betonstaal BV hebben we alle aandacht voor de kwaliteit van onze producten. Onze professionele en ervaren medewerkers dragen elke dag weer bij aan de hoge standaard die wij hanteren voor ons betongaas. Dat we alleen maar producten en materialen van de hoogste kwaliteit aanbieden, betekent niet dat u ook automatisch de hoofdprijs betaalt.

Wij maken gebruik van een compleet overdekte productieruimte waarin computergestuurde machines het werk verrichten aan de hand van de ingevoerde opdrachten. Dit zorgt ervoor dat we de prijzen zeer aantrekkelijk kunnen houden, ondanks de hoge kwaliteit van ons betongaas.

Het betekent ook dat we producten op maat kunnen maken voor u. Wanneer u ons laat weten wat u nodig heeft, verzorgen we een tekening die ingelezen wordt. Vervolgens gaan de machines aan het werk om het beoogde eindresultaat aan het einde van de band af te leveren. Uiteraard kunt u ons ook een tekening aanleveren, zodat we uw gewenste producten direct kunnen maken.

Prefab, betongaas en andere producten

Bij TILBORGHS Betonstaal BV bent u aan het juiste adres voor al uw betonstaal en -gaas producten. We leveren onder andere prefab-onderdelen om zo flink op de kosten te besparen bij uw volgende product. Ook kunt u altijd producten op maat laten maken, zodat ons betongaas altijd exact is wat u nodig heeft. Zo voorkomt u verspilling en gaat er minder tijd verloren bij het volgende project.

Tegelijkertijd zorgen we er altijd voor dat uw belangen centraal blijven staan. Zo kunt u ons altijd bereiken voor vragen of aanvragen en zorgen we ervoor dat we kundige chauffeurs op onze wagens hebben. Op die manier kunnen we garanderen dat onze producten goed overkomen en direct op locatie uitgeladen kunnen worden, zodat u het betongaas direct heeft waar u het wilt gebruiken.

Betrouwbare producten van TILBORGHS Betonstaal BV

Wanneer u betongaas gebruikt, dan wilt u kunnen rekenen op de kwaliteit. Niet alleen wanneer u het gebruikt om woningen mee te bouwen, maar ook wanneer u er een heg mee wilt maken die jarenlang moet blijven staan. Of als decoratief element in de tuin. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het maken van betonstaal en betongaas. We weten niet alleen waar we op moeten letten bij het produceren, we weten ook wat belangrijk is om de levensduur van de producten te kunnen garanderen.

Onze doelstelling is het leveren van producten die het u makkelijker maken. Omdat we willen dat u kunt rekenen op onze producten, besteden we dagelijks extra aandacht aan de kwaliteit van ons betongaas. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij tevreden zijn met de inspanningen die we geleverd hebben.

Vandaag nog uw betongaas bestellen

Bent u op zoek naar betongaas van hoge kwaliteit, met sterke eigenschappen zodat u het op elke mogelijke plek in kunt zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken al betongaas sinds 1960 en zijn een grote naam in Europa. Bouwbedrijven, aannemers en consumenten nemen dagelijks onze producten af. Met de kennis en ervaring van de afgelopen decennia zijn we dagelijks aan het werk om onze producten nog beter te maken.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u producten op maat nodig of wilt u graag eerst eens contact met ons hebben voordat u een bestelling kunt plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder zodat we u altijd van de producten kunnen voorzien die u nodig heeft om een succes te maken van uw project.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.