Betonmatten kopen; de beste kwaliteit vindt u bij ons

Betonmatten worden bijzonder veel ingezet in de bouw. Ook buiten de bouwsector is de betonmat gewild; het is gemakkelijk in te zetten, bijvoorbeeld in de tuin of op andere decoratieve manieren. De echte betonmat is uiteraard wel gewoon voor de bouw ontwikkeld. Het is dé manier om beton van extra kracht te voorzien. Bijvoorbeeld voor vloeren die een dragende functie hebben of de muren waarop veel opgebouwd moet worden. De kracht van het gewapende beton, is bepalend voor de kracht van de constructie zelf.

Vandaar dat wij uitsluitend de beste materialen gebruiken om onze betonmatten mee te maken. Ook vindt u bij ons altijd een bijzonder uitgebreid aanbod aan verschillende soorten matten, zodat u altijd de betonmat kunt vinden die bij uw project past. Kunt u niet vinden wat u zoekt op onze website? Geen zorgen. Dat geeft u ons gewoon door wat u wilt hebben. Dankzij onze moderne machines, productkennis en het vakkundige personeel zijn we altijd in staat om producten op maat te leveren. En om het nog makkelijker te maken voor u, hebben we zelfs onze eigen transportafdeling, zodat we alles van A tot Z kunnen regelen voor u.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Altijd de juiste betonmat voor uw project

Elk project is uniek. Dat betekent dat de eisen en materialen ook verschillen. Om u hierbij te helpen, hebben we tal van verschillende soorten en afmetingen betonmatten in ons assortiment opgenomen. Zo is de kans veel groter dat u direct kunt vinden wat u nodig heeft. Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche, hebben wij daarnaast alles in huis om direct aan de slag te gaan met het vervaardigen van producten op maat. Bijvoorbeeld wanneer u afwijkende wensen heeft of wanneer uw project uitdagender is en geen standaardoplossingen en -maten toelaat.

Wij hebben alle moderne techniek en geschoold personeel in huis om u op maat te helpen bij de realisatie van uw project. U kunt ervoor kiezen om de producten direct te bestellen vanaf de website, of tekeningen aan te leveren zodat wij zelf aan de slag kunnen met het maken van uw betonmatten. Aangezien we alles van de eerste tot de laatste stap (leverantie op locatie door professionele chauffeurs) kunnen we altijd garanderen dat u nergens omkijken naar heeft wanneer u kiest voor onze betonmatten.

Wij maken het verschil

U wilt graag de beste kwaliteit voor uw betonmatten, geproduceerd volgens de Europese richtlijnen, maar tegelijkertijd bent u gebonden aan een budget. Dat begrijpen we. Onze ervaring in de branche zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken in oplossingen. Dat is praktisch, want op die manier kunt u ook uw problemen bij ons neerleggen zodat we samen kunnen kijken naar wat de opties zijn.

TILBORGHS Betonstaal BV levert daarnaast niet alleen in Nederland; wij leveren ook gewoon in het buitenland. Uw projecten over de grens zijn daarmee ook in goede handen bij ons. Ongeacht welke betonmatten u nodig heeft en waar u de betonmatten geleverd moet hebben; wij zijn de juiste partner voor u.

Direct bestellen of informatie opvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden rond bouwstaal of de producten die we voor u op maat kunnen maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we samen de opties door kunnen nemen. Uiteraard kunt u ook direct de betonmatten bestellen die u nodig heeft voor uw project. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. U kunt er ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen, zodat we direct naar de beschikbaarheid van het materiaal kunnen kijken.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.