Bouwstaalmat 6 mm; wapeningsnet van 6 mm kopen

Bent u op zoek naar een bouwstaalmat van 6 mm draaddiameter voor uw project? Een wapeningsnet van 6 mm wordt veel gebruikt in de bouw. Het is de manier om beton te wapenen, zodat het sterker wordt en meer gewicht kan dragen. Het is ook een goede manier om prefab-onderdelen sterker te maken of voor te bereiden voor bouwprojecten. Betonmatten met 6 mm draaddiameter worden ook veel gebruikt buiten de bouw; het lichtere gewicht door het dunnere draad maakt ze bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld projecten in de tuin of in een schuur.

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring met de productie en levering van bouwstaalmatten van 6 mm. Dat betekent dat we niet alleen hebben wat u zoekt; we kunnen u ook daadwerkelijk op maat helpen met advies en het vinden wat u zoekt. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze klanten altijd bij ons slagen; wanneer we een bepaalde bouwstaalmat van 6 mm niet in huis hebben en hier niet aan kunnen komen voor u, dan zetten we onze machines aan en gaan we aan de slag met wat u nodig heeft. Zo maken we het u nog makkelijker om daadwerkelijk te vinden wat u zoekt.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Bouwstalmat 6 mm inclusief bezorging

We doen nog meer om het u makkelijker te maken. Wat te denken van onze leveringen door heel Nederland en in het buitenland? TILBORGHS Betonstaal BV heeft een eigen transportafdeling, zodat we altijd uw bestelling kunnen leveren aan huis, op uw bedrijf of elders op locatie. Met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs kunnen we daarnaast vaak veel sneller en goedkoper leveren dan andere aanbieders, wat in uw voordeel is. Zeker wanneer dit betekent dat u eerder kunt beginnen met de productie, zodat u meer tijd overheeft voor het geval er iets verkeerd gaat bij de rest van het traject.

Altijd de producten die u nodig heeft; alle betonmatten 6 mm

Heeft u betonmatten van 6 mm nodig voor in de bouw, dan wilt u dat deze geschikt zijn voor uw project. Wij kijken graag met u mee naar de eisen waaraan de betonstaalmatten 6 mm moeten voldoen. Al onze producten worden naar de Europese norm geproduceerd, zodat u met zekerheid voor ons betongaas kunt kiezen. Zijn er extra eisen, bijvoorbeeld omdat het een uitzonderlijk project is? Neem dan eerst contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en de eisen die gesteld zijn voor het project dat u voor ogen heeft.

Bent u van plan om het betongaas 6 mm te gebruiken in de tuin of voor andere projecten? Dan kan dit betekenen dat de draaddiameter prima is, maar dan u afwijkende maaswijdtes nodig heeft. Wanneer u het zo makkelijk mogelijk wilt hebben, dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat we de betongaasmatten 6 mm naar uw ontwerp maken. Op die manier kunt u de matten gewoon direct inzetten waar u wilt en hoe u wilt. Dat scheelt flink in de kosten, tijd en vaak ook ergernis.

Direct uw betonnetten 6 mm bestellen bij ons

Wilt u weten wat de prijs voor betonnetten 6 mm is voor uw bestelling of speciale afmetingen? Of heeft u andere vragen over onze producten, werkwijze of de manier waarop wij de levering voor u kunnen regelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u speciale wensen voor producten die u niet op de website kunt vinden? Neemt u dan ook vooral contact met ons op, we helpen u graag verder zodat ook u slaagt voor uw betonstaalmatten 6 mm bij TILBORGHS Betonstaal BV.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.