IJzervlechten; de beste betonstaalmatten voor uw projecten

Bent u op zoek naar producten in de categorie ijzervlechten? Betonstaal wordt veel ingezet om beton te versterken (wapenen), zodat de muren en vloeren zo meer gewicht kunnen verdragen. Hierbij gaat het om krachten in verschillende richtingen, die door gewapend beton opgevangen kunnen worden. IJzer vlechten is niet nieuw. Bij TILBORGHS Betonstaal BV zijn we al meer dan 60 jaar bezig met het leveren van de beste producten. Als een van de grootste ijzervlecht bedrijven in Nederland hebben we een bijzonder grote naam opgebouwd en leveren we ijzervlechtproducten door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

We doen niet alleen het ijzervlechten voor u. We regelen het transport namelijk ook graag voor u. Met een compleet eigen transportafdeling en ervaren chauffeurs kunnen we er altijd voor zorgen dat uw bestelling op locatie geleverd wordt, of gewoon op uw bedrijf wanneer u de producten daar nodig heeft. Wij regelen alles op het gebied van ijzervlechten, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Wat kunt u verwachten van ons op het gebied van ijzervlechten?

IJzervlechten is het maken van wapeningen voor betonconstructies. U kunt daarbij denken aan funderingen, wanden, kolommen, maar ook muren en lateien. Het ijzervlechten is precies zoals het klinkt: het ijzer wordt geknipt en bogen, waarna het gevlochten wordt. Het kan dan direct ingezet worden.

Voorheen gebeurde dit met regelmaat op de bouwplaats. Erg efficiënt is dat niet. Daarom wordt er nu vooral gebruik gemaakt van voorgefabriceerde wapeningsnetten en betonijzer. U kunt de meeste producten op maat laten leveren of zelf in een loods aanpassen naar de gewenste afmetingen, zodat er minder werk aan verbonden is op de bouwplaats zelf. Doorgaans zorgt dit ervoor dat de processen aanzienlijk versneld kunnen worden. Meestal blijft dan alleen de eigenlijk assemblage voor de bouwplaats behouden, of de bekisting. Het echte ijzervlechten is dan al gedaan.

Het beste op het gebied van ijzervlechten

Bij TILBORGHS Betonstaal BV zorgen we er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Daarom kunt u bij ons een zeer breed aanbod aan producten vinden, breder dan bij de meeste ijzervlecht bedrijven. Ook hebben wij de machines en vakkundig personeel in huis om aan de slag te gaan met het produceren van uw producten wanneer deze een afwijkende maat hebben of wanneer u specifieke wensen heeft. Zo wordt het nog makkelijker om de producten direct in te zetten en aan het werk te gaan met het project dat u gepland heeft.

Bij TILBORGHS Betonstaal BV kunt u rekenen op het beste van het beste op het gebied van ijzervlechtbedrijven. Wij hebben oog voor detail, verwerken graag uw eigen wensen in de producten en leveren altijd snel, zodat uw projecten niet stil komen te staan. Met ons brede aanbod, goede klantenservice en eigen transportafdeling zijn we altijd in staat om snel te schakelen, zodat u het ijzervlechten volledig aan ons over kunt laten.

Direct een bestelling plaatsen?

Bij TILBORGHS Betonstaal BV vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van ijzervlechten. En kunt u het niet vinden? Dan zoeken we graag met u mee of gaan we aan de slag met onze machines om het te maken voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat, zodat u direct kunt zien wat wij voor u kunnen doen. IJzervlechten doen we al meer dan 60 jaar, inclusief leveringen door heel Nederland en het buitenland. U bent bij ons altijd op het juiste adres!

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.