Stekkenbakken voor uw bouwproject

Stekkenbakken zijn een belangrijk onderdeel van uw bouwproject wanneer u meerdere stortfases heeft. Stekkenbakken worden ook wel doorkoppelbakken of invoegers genoemd, vanwege de verbindende functie die zij hebben. Het is vooral belangrijk dat de stekkenbak kwalitatief sterk is en gemakkelijk gebruikt kan worden. Dat is waar wij de meeste aandacht aan besteden. Onze stekkenbakken voldoen daarom altijd aan de Europese richtlijnen en zijn voorzien van een afdekkap die gemakkelijk te verwijderen is om het werken makkelijker te maken.

Stekkenbakken kunnen op bijzonder veel plekken gebruikt worden, waarbij het altijd gaat om lengte- en dwarskrachten. Bij unieke projecten komen unieke eisen kijken, waardoor de kans bestaat dat u niet kunt volstaan met de standaardoplossingen die we op de website hebben staan voor u. Is dit het geval? Neemt u dan contact met ons op. Wij hebben de moderne technieken, de beste machines en vakkundig personeel om u direct verder te helpen. Wanneer u ons een tekening aanlevert, kunnen wij de rest voor u verzorgen.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Stekkenbakken, belangrijke onderdelen binnen uw project

Stekkenbakken zijn er in veel soorten en maten. En dat is maar goed ook. De opzet, vorm, afmeting en soort van de stekkenbak is namelijk afhankelijk van een flink aantal factoren. Het is vooral belangrijk dat u de stekkenbak vindt die voldoet aan de eisen voor uw project. Alleen die stekkenbakken kunnen immers gebruikt worden bij de realisatie van het gebouw dat u maakt, of de prefab-onderdelen die u produceert.

Als de juiste stekkenbak niet op de website staat, of simpelweg niet bestaat omdat uw project zeer uniek is, dan bent u bij TILBORGHS Betonstaal BV aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk aan de hand van uw tekeningen en berekeningen producten op maat maken, die u vervolgens direct kunt gebruiken bij de verwezenlijking van uw gebouw of producten. Houdt u er wel rekening mee dat er tijd nodig is om specifieke en unieke stekkenbakken te ontwikkelen? Wanneer u op tijd contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat u de producten krijgt die u nodig heeft.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We gaan echter ook wat verder dan dat. Wij hebben bijvoorbeeld onze eigen transportafdeling, met ervaren chauffeurs die elke stekkenbak ook graag voor u vervoeren. Wij leveren naar uw bedrijf of de locatie waar u de stekkenbakken nodig heeft, zodat u gewoon direct aan de slag kunt met de stekkenbakken.

Zo weet u zeker dat u bij ons altijd de juiste stekkenbakken vindt, van de hoogste kwaliteit en scherpe prijzen. Ongeacht of u producten uit voorraad bestelt, of u een stekkenbak op maat nodig heeft omdat u een afwijkend project voor de boeg heeft. Met onze producten heeft u altijd alles in huis om aan de slag te gaan en het project te realiseren dat u voor ogen heeft. Wij maken het u makkelijker met onze stekkenbakken.

Direct uw stekkenbak online bestellen

TIILBORGHS Betonstaal BV heeft meer dan 60 jaar ervaring met het produceren van wapeningsstaal. Wij hebben alles in huis om producten op maat te maken. U levert ons een tekening met de eisen en wij zorgen ervoor dat het wapeningsstaal op maat gemaakt wordt, zodat u de stekkenbakken direct kunt gebruiken bij uw project(en). Heeft u vragen over onze producten of werkwijze, wilt u eens overleggen over de mogelijkheden of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken die bij u passen. Uiteraard voorzien we u graag eerst van een vrijblijvende offerte zodat u direct weet waar u aan toe bent wanneer u voor onze stekkenbakken kiest.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.