Wapeningskorf, wapeningsnet en andere wapening bestellen

Wapeningskorven, wapeningsnetten en andere wapening wordt bijzonder veel ingezet in de bouw. Wanneer we hoge eisen stellen aan de gebouwen die we maken, dan betekent dit dat er inventieve oplossingen bedacht moeten worden. Bijvoorbeeld om de hoogte in de te kunnen of om garanties te kunnen geven op het gebied van de levensduur van de huizen die gebouwd worden. Wapeningsstaal wordt daarbij veel ingezet om het beton de nodige kracht te geven. Hierbij kan gedacht worden aan funderingswerk, maar ook vloeren en wanden die veel gewicht moeten kunnen verdragen.

TILBORGHS Betonstaal BV heeft al meer dan zestig jaar ervaring met het maken van betonstaal. Niet alleen hebben we een breed aanbod aan producten op voorraad. We zijn ook altijd in staat om uw wapeningskorf, wapeningsnet of andere wapening op maat te maken. We hebben tal van moderne machines en vakkundig personeel dat we direct in kunnen zetten om uw producten te realiseren aan de hand van uw tekeningen. Bent u aan het werk met een uniek project of wilt u inventieve oplossingen toepassen in uw project? Dan zijn wij de juiste partner; wij zijn in staat om al het wapeningsstaal te leveren dat u nodig heeft.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Wapeningsstaal met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer u op zoek bent naar een wapeningskort, wapeningsnet of ander wapeningsstaal, dan zijn er twee dingen die vooral belangrijk zijn. Allereerst de kwaliteit. U wilt immers wel goede materialen gebruiken, die voldoen aan de Europese richtlijnen. Op die manier kunt u immers garanties geven over de kwaliteit van uw project. Aan de andere kant wilt u niet te veel betalen. Elk project heeft een eigen budget waar u binnen moet of wilt blijven. Zeker omdat het anders van uw winstmarge afgaat en dat is nooit een goed uitgangspunt.

Wij gaan nog iets verder dan alleen de kwaliteit en prijs van de producten. Wij vinden het namelijk minstens zo belangrijk dat u makkelijk aan het werk kunt met onze producten. Daarom hebben we een eigen transportafdeling opgezet. Onze professionele chauffeurs bezorgen elke wapeningskorf en elk wapeningsnet bij uw bedrijf af, of op locatie wanneer u onze producten direct op de plek in wilt kunnen zetten. Op die manier maken we het u nog wat makkelijker om direct aan de slag te gaan met ons wapeningsstaal.

Uw wapeningsstaal laten bezorgen?

U kunt onze producten altijd laten bezorgen indien gewenst. Ook wanneer het afleveradres buiten Nederland ligt. Wij leveren namelijk ook gewoon in het buitenland. Zoekt u handelslengtes, standaardafmetingen of wapeningsstaal naar eigen ontwerp, dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. TILBORGHS Betonstaal BV is uitgegroeid tot een van de grootste namen op het gebied van wapeningsstaal in Nederland; daarmee is de kans groot dat u bij ons precies vindt wat u nodig heeft.

Vragen of direct uw wapening bij ons bestellen?

Heeft u vragen over onze producten, werkwijze of de manier waarop wij het vervoer van de producten voor u kunnen regelen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag persoonlijk verder met advies en antwoorden op maat. Wilt u direct een bestelling plaatsen of heeft u producten op maat nodig? Bestel dan vandaag nog of vraag een offerte aan. Op die manier kunnen we namelijk garanderen dat het wapeningsstaal op tijd bij u geleverd wordt en u gewoon op tijd op kunt leveren aan uw klant of de prefab-producten op tijd klaar heeft.

Bij TILBORGHS Betonstaal BV vindt u altijd de wapeningskorf, wapeningsnetten en alle andere wapening die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Uiteraard helpen we u altijd persoonlijk verder wanneer u hulp nodig heeft of even iemand wilt hebben die met u meekijkt naar de mogelijkheden.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.