Betonstaal voor elk project; bouwstaal waar u op kunt bouwen

Wanneer het gaat om betonstaal of bouwstaal, dan zijn er tal van mogelijkheden. U kunt denken aan matten en supportliggers, verschillende diktes en maaswijdtes en ook over de kwaliteit is veel te zeggen. Wat vooral belangrijk is, is dat het betonstaal voldoet aan de eisen en de kwaliteit heeft die nodig is om uw projecten te verwezenlijken. Dat is exact waar wij ons hard voor maken bij TILBORGHS Betonstaal B.V. Wij maken bouwstaal waar u op kunt bouwen. Met een breed aanbod aan mogelijkheden zijn wij de geschikte partner voor elk project.

Hebben wij niet wat u zoekt? Dan neemt u gewoon contact met ons op. We hebben namelijk niet alleen een uitstekende voorraad met betonstaal, we hebben ook de moderne machines en het geschoolde personeel om producten op maat te maken. Heeft u een bijzonder project met unieke eisen? Stuur ons dan de tekeningen van de producten die u nodig heeft en wij gaan graag voor u aan de slag.

Op maat

Op maat Geknipt en gebogen betonstaal.

Standaard lengtes

Staven met standaard lengtes van 12.000mm en 14.000mm in diameter Ø16mm, Ø20mm, Ø25mm, Ø32mm en Ø40mm.

Leveren en/of aanbrengen

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Prefab

Prefabricage is voor u een kostenbesparende oplossing.

De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen voor uw betonstaal

Wanneer u aan de slag gaat met betonstaal, dan betekent dit vaak dat u te maken heeft met hoge eisen voor uw project. Bijvoorbeeld voor een vloer die veel moet kunnen verdragen, een muur waarop nog een complete verdieping moet komen te staan of een gebouw dat aan specifieke richtlijnen moet voldoen Op dat moment is het belangrijk dat u kiest voor de beste kwaliteit, materiaal dat geproduceerd is aan de hand van de Europese richtlijnen, én betaalbaar is. Uiteindelijk zit u immers wel op een budget waar u rekening mee moet houden.

Dat is waar wij schitteren. Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche en de productkennis waarmee we het verschil maken, kunnen we altijd alle producten bij u krijgen die u nodig heeft voor uw project. Letterlijk, want we hebben onze eigen transportafdeling. Onze ervaren chauffeurs brengen het betonstaal en bouwstaal graag naar uw bedrijf of leveren het af voor u op locatie zodat uw mensen er direct mee aan de slag kunnen gaan.

Uit voorraad of op maat bestellen

Heeft u bepaalde afmetingen of soorten betonstaal of bouwstaal nodig, dan kunt u het gewoon direct bij ons bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de producten op de afgesproken tijd afgeleverd worden. U kunt bij ons ook bouwstaal en betonstaal op maat bestellen. Met onze moderne machines en ons geschoolde personeel kunnen we uw tekening omzetten naar kant-en-klare producten. Handig wanneer u een lastiger project heeft, of vooral aan het werk bent met prefab. Uiteraard zorgen we er ook voor dat u direct een prijs op maat ontvangt, samen met een levertijd. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u bezig bent met een project en uw eigen planning moet kunnen maken.

Zoekt u een geschikte partner voor uw betonstaal en/of bouwstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer het buiten Nederland geleverd moet worden; ook daarvoor kunt u gewoon bij TILBORGHS Betonstaal B.V. terecht.

Meer informatie over direct beton- en/of bouwstaal bestellen

Wilt u meer informatie over onze producten of de mogelijkheden rond het bestellen van beton- en/of bouwstaal? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Selecteer dan het juiste product op onze website of vraag direct een vrijblijvende offerte aan wanneer u grotere hoeveelheden nodig heeft.

Als professioneel partner op het gebied van staalproducten zorgen wij er altijd voor dat u verder kunt én kunt rekenen op het bouwstaal dat u bij ons bestelt.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.