Bouwstaalmatten van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bouwstaalmatten hebben een belangrijke rol binnen de bouwsector. Zij worden gebruikt als basis voor een muur of vloer van gewapend beton. In de meeste gevallen moeten deze muren of vloeren veel kracht kunnen verdragen. Dat is direct de reden waarom er kritisch gekeken wordt naar de kwaliteit van de bouwstaalmatten, want dit zorgt voor de kracht van het gewapend beton. Ook worden bouwstaalmatten veel ingezet binnen prefab, om er zo voor te zorgen dat de gefabriceerde delen heel blijven en gebruikt kunnen worden waarvoor zij bestemd zijn.

Bij TILBORGS Betonstaal B.V. vindt u alle mogelijkheden op het gebied van bouwstaalmatten. Zo kunt u zelf kiezen welk soort bouwstaalmat u wilt gebruiken, welke afmeting en hoeveelheid – maar we maken ook graag producten voor u op maat wanneer u speciale wensen heeft. Praktisch wanneer u aan het werk bent met een bijzonder project of de bouwstaalmat voor heel andere doeleinden wilt gebruiken. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres wanneer u de beste staalproducten nodig heeft en niet te veel wilt betalen.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Bouwstaalmatten voor gewapend beton

In veel constructies hebben de vloeren en muren veel te verduren. Om te voldoen aan de eisen die voortkomen uit de ontwerpen, is gewapend beton ontwikkeld. Dat beton is niet van zichzelf gewapend; de wapening is de toevoeging die gedaan wordt om het beton meer kracht te geven. Doorgaans wordt daarom gebruik gemaakt van bouwstaalmatten, die ervoor zorgen dat het beton veel meer gewicht kan verdragen. Dit wordt voornamelijk gedaan binnen hoogbouw, speciale vloeren, maar ook binnen prefab-producten.

Het mag duidelijk zijn dat de kwaliteit van de bouwstaalmatten bepalend is voor de kwaliteit van het gewapend beton en de draagkracht die hieruit voortkomt. Daarom werken wij alleen met het beste staal en hebben we oog voor details bij het proces, om er zo voor te zorgen dat elke bouwstaalmat aan de hoge eisen voldoet die wij zelf stellen. Met meer dan 60 ervaring binnen de staalproductie, geschoold en bekwaam personeel en zelf alle productiefaciliteiten, kunnen we altijd garanderen dat onze producten geschikt zijn voor uw proces.

Moderne techniek en vakkundig personeel maken het verschil

TILBORGHS Betonstaal B.V. levert hoogkwalitatieve staalproducten aan het binnen- en buitenland. Met onze moderne techniek en machines en het vakkundig personeel kunnen we altijd de bouwstaalmat maken die u nodig heeft voor uw project. Dankzij onze eigen apparatuur zijn we altijd in staat om producten op maat te maken of aan te passen naar uw wens. Heeft u speciale wensen of gaat het om grotere hoeveelheden bouwstaalmatten ineens, ook dan kunt u gewoon bij ons terecht. Wij gaan graag aan de slag met uw order, ongeacht waar uw bedrijf zich bevindt; wij hebben namelijk onze eigen transportafdeling zodat we zelfs het vervoer van A tot Z kunnen regelen voor u.

Vandaag uw bouwstaalmat bestellen

Bent u op zoek naar een bouwstaalmat, veel bouwstaalmatten of andere staalproducten? Neem dan eens contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de producten die u nodig heeft voor uw project, of leveren direct uit voorraad wanneer u bestaande producten nodig heeft. Ook voor speciale wensen op maat en levering op locatie kunt u gewoon bij ons terecht. TILBORGHS Betonstaal B.V. heeft alles in huis om u direct vakkundig en betaalbaar te helpen; bij ons vindt u altijd alle bouwstaalmatten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.