Over Tilborghs

Welkom! Wij leveren vanaf 1960 betonstaalvlechtwerken in binnen- en buitenland. Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit. Een flexibele planning en een eigen transportafdeling dragen ertoe bij, dat de eisen van de opdrachtgevers optimaal opgevolgd kunnen worden.

Met TILBORGHS Betonstaal B.V. kiest u voor modern vakmanschap tegen een altijd gunstige prijs. Naast het los leveren en/of aanbrengen van beton- en bouwstaal onderdelen en materiaal, biedt TILBORGHS ook de mogelijkheid om prefab te leveren. Aan de hand van de door u verstrekte tekening geknipt, gebogen, gevlochten of gelast in onze 12.000 m2 overdekte bedrijfsruimte. Computergestuurde knip- en buigmachines en een volledig geautomatiseerde buigstatenafdeling dragen zorg voor een hoogwaardig product, dat aan alle eisen voldoet. Prefabricage is voor u een kostenbesparende oplossing.

Voor eventueel laswerk op het gebied van prefab of andere constructies kunnen wij terugvallen op onze lasafdeling, uitgerust met 12 vaste CO-lasopstellingen.

Maar natuurlijk kunt u bij TILBORGHS ook terecht voor handelslengten betonstaal, letter- en standaard bouwnetten, supporter liggers, beugels, spiralen en binddraad.

Met TILBORGHS bent u verzekerd van hoge kwaliteit bouwmateriaal en uitstekende ondersteuning voor een voordelige prijs. Al deze producten worden uiteraard geleverd onder KOMO/KIWA keurmerk.

Bekijk hier ons veelzijdige,
multidisciplinaire team aan professionals!

Peter

Directeur

Marco

Commercieel medewerker

Gabrielle

Personeelszaken

John

Productie- en transportplanner

Stefhanie

Facturatie, administratie en planning

Willy

Werkvoorbereider

Danny

Bedrijfsleider

Ghislaine

Personeelszaken

Jan

Projectbegeleider

Karin

Werkvoorbereiding en administratie

Maarten

Projectleider

Marc

Werkvoorbereider

Tiny

Werkvoorbereider

Wil

Projectleider Buitendienst