Betonijzer voor elk project

Bent u op zoek naar betonijzer, wapening of betonstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken deze producten al sinds 1960 en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste namen binnen en buiten Nederland. Die naam hebben we te danken aan onze uitstekende klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding van ons betonijzer.

Wij zorgen ervoor dat u altijd de producten kunt bestellen die u nodig heeft. Zo knippen we het betonijzer graag voor u op maat. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor producten op maat, die we aan de hand van uw tekening door onze machines laten maken.

Geen tekening? Geen zorgen! Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Betonijzer van hoge kwaliteit

Op de plekken waar betonijzer ingezet wordt, is behoefte aan materiaal van zeer hoge kwaliteit. Dat is waarom we alle aandacht maken voor de kwaliteit, kracht en levensduur van onze producten. Wanneer u betonijzer in wilt zetten voor wapening of extra versterking, dan zorgen wij ervoor dat u betonijzer krijgt dat ook daadwerkelijk de klus kan klaren. Ongeacht hoe of waar u het wilt gebruiken, want betonijzer is bijzonder veelzijdig en overal inzetbaar.

We knippen de staven graag voor u op maat. Heeft u speciale producten nodig van betonijzer, met bepaalde maten of vormen? Dan neemt u gewoon vrijblijvend contact met ons op. Onze computergestuurde machines kunnen elke tekening verwerken tot een eindproduct. U kunt uw tekening gewoon bij ons aanleveren. U kunt ons ook vertellen wat u precies nodig heeft, zodat wij een tekening kunnen maken en de machines aan het werk kunnen zetten. Op die manier kunnen we altijd garanderen dat u krijgt wat u nodig heeft, zolang het praktisch uitvoerbaar is uiteraard.

Heeft u grotere hoeveelheden nodig voor een speciaal project, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u de producten ook daadwerkelijk op tijd heeft voor uw project. Onze ervaren en betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat het betonijzer altijd op de juiste plek en manier gelost wordt, zodat u direct aan de slag kunt.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor betonijzer, plus goede klantenservice

Bij TILBORGHS Betonstaal BV zorgen we altijd voor de beste kwaliteit. We weten dat u moet kunnen rekenen op de kwaliteit van onze producten wanneer deze ingezet worden. Ongeacht of het betonijzer is dat decoratief ingezet wordt of betonijzer dat een sterke wapening moet vormen bij het opbouwen van huizen of andere gebouwen. Niet alleen moet het betonijzer zeer sterk zijn, ook de levensduur is van groot belang. Het betonijzer moet niet alleen nu presteren, ook over 10, 20 en 30 jaar moet het zijn werk doen.

Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan uw belangen en wensen. Daarom zorgen we er altijd voor dat u de juiste producten kunt vinden op onze website en contact met ons op kunt nemen wanneer u hulp nodig heeft. De beste prijs-kwaliteitverhouding van ons betonijzer is minstens zo belangrijk als goede klantenservice, zodat u zeker weet dat u bij ons in goede handen bent. Dat is een van de redenen waarom bouwbedrijven, aannemers en consument binnen en buiten Nederland regelmatig hun producten bij ons afnemen.

Zeer breed inzetbaar

Betongaas en betonijzer is zeer breed inzetbaar. Het zijn materialen waar u altijd op kunt rekenen. Bijvoorbeeld bij het verstevigen van een betonconstructie, of het gebruiken van betonijzer als spanners in een schuur of ander gebouw. De brede inzetbaarheid zorgt ervoor dat u specifieke eisen kunt hebben aan de materialen die u wilt gebruiken. Is dit het geval en kunt u niet direct vinden wat u zoekt, neemt u dan eens contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder door te kijken naar de eigenschappen die u nodig heeft en de mogelijkheden die wij hebben.

Wij hebben de machines en productiehal om te maken wat u nodig heeft. We moeten alleen wel eerst van u weten wat u wilt, zodat we samen naar de opties kunnen kijken en aan de slag kunnen gaan met uw betonijzer.

Vandaag nog uw betonijzer bestellen

Bent u op zoek naar betonijzer van hoge kwaliteit, wilt u niet te veel betalen en hecht u veel waarde aan persoonlijke service? Dan bent u bij TILBORGS Betonstaal BV aan het juiste adres. Wij hebben het betongaas en betonijzer waar u op kunt rekenen en waar u alle kanten mee op kunt. Voor speciale wensen kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we de producten voor u op maat kunnen produceren. In alle andere gevallen knippen we het betonijzer graag op maat voor u, zodat u direct met het betonijzer aan de slag kunt.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder, zodat u altijd het betongaas of betonijzer kunt bestellen dat u nodig heeft voor uw volgende project.

Heeft u grote hoeveelheden nodig? Bestelt u dan ruim op tijd zodat we er zeker van zijn dat we uw bestelling op tijd kunnen leveren.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.