Betonijzermat: betonijzermatten van goede kwaliteit voor bouw en tuin

Bent u op zoek naar een betonijzermat? Dan kunt u daar verschillende redenen voor hebben. Betonijzermatten worden bijvoorbeeld in de bouw gebruikt om beton te wapenen. Op die manier kan het beton namelijk veel meer verdragen, waardoor gebouwen sterker en betrouwbaarder worden. De betonijzermat zien we echter ook met regelmaat in de tuin terug. Het is een makkelijke manier om een natuurlijke afscheiding te maken. Heggen groeien gemakkelijk tegen betonijzermatten op, waardoor de heg sterk en stevig blijft en de betonijzermat niet langer zichtbaar is.

Betonijzermatten zijn ook populair onder hobbyisten. Het is makkelijk materiaal om te gebruiken in bijvoorbeeld een moestuin, maar ook bij kleinere projecten of prefab-producten is de betonijzermat bijzonder populair. Het is de manier om makkelijker te kunnen werken, en producten sterker te maken. Zeker wanneer er veel verschillende betonijzermatten zijn die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Bij TILBORGHS Betonstaal BV voorzien we u graag van de betonijzermat die u nodig heeft voor uw project. Ongeacht of dat een zeer groot of klein project is.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Verschillende soorten betonijzermatten

Er zijn veel verschillende soorten betonijzermatten. De grootste verschillen zitten in de draaddiameter, de maaswijdte en de manier waarop de betonijzermatten opgebouwd zijn. Het is goed om hier rekening mee te houden, want dit is bepalend voor welke matten het beste bij uw behoefte passen. Bij de bouw zijn bijvoorbeeld bepaalde eisen die belangrijk zijn om aan de richtlijnen te voldoen. Onze betonijzermatten voldoen dan ook altijd aan de Europese standaard. Heeft u een betonijzermat nodig voor een eigen project, bijvoorbeeld in de tuin? Ook dan is het verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheden. Dikkere heggen gaan bijvoorbeeld niet goed samen met een beperkte maaswijdte. Een te grote maaswijdte in de moestuin is daarnaast weer een dagelijkse uitdaging.

Waarom kiest u voor ons?

Wat nou als uw ideale betonijzermat niet in ons assortiment staat? Dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij hebben namelijk de productkennis, het vakkundig personeel en de juiste, moderne machines om direct aan de slag te gaan met uw tekening. Wanneer wij uw betonijzermatten zelf niet hebben, dan maken we die gewoon zodat we ze wel kunnen leveren. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op, we leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen en wat dit ongeveer gaat kosten. Zo kunt u direct bekijken of ons aanbod binnen uw budget past.

Wanneer u kiest voor onze betonijzermatten, maken we het u graag nog makkelijker. Wij hebben namelijk een eigen transportafdeling, wat concreet betekent dat we uw bestelling altijd bij u aan huis of op uw bedrijfsadres af kunnen leveren. Ook kunnen onze chauffeurs op locatie voor u lossen wanneer dat beter uitkomt. Tel daar meer dan 60 jaar ervaring bij op en u begrijpt direct waarom TILBORGHS Betonstaal BV dé naam in Nederland en buitenland is. U leest het goed; wij leveren ook gewoon over de grens zodat uw projecten daar ook gewoon van ons materiaal voorzien kunnen worden.

Direct uw betonijzermatten bestellen

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden of wilt u meer weten over onze werkwijze of leverantieopties? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct betonijzermatten bestellen? Dat kan ook. U kunt kiezen uit de betonijzermatten in ons assortiment. U kunt ook een tekening aanleveren met afwijkende maten of maaswijdtes, die wij vervolgens speciaal voor u produceren. Op die manier kunnen we garanderen dat we u altijd kunnen voorzien van de beste materialen die geschikt zijn voor de projecten die u op de agenda heeft staan.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.