Betonnetten; voor de bouw en alle andere mogelijkheden

Bij betonnetten denken we al snel aan de bouwsector. Daar worden betonnetten gebruikt om beton te wapenen, zodat de betonnen vloeren en wanden meer gewicht kunnen verdragen. Op die manier wordt de constructie vele malen sterker en wordt voldaan aan de normen die opgesteld zijn voor veilige gebouwen. Maar een betonnet wordt natuurlijk ook op andere plekken ingezet. Het gebeurt met regelmaat dat onze betonnetten bijvoorbeeld gebruikt worden om een afzetting te maken, bijvoorbeeld als een ren voor honden. Of wat te denken van een schutting voor de tuin, of een decoratief element om bijvoorbeeld planten tegenop te laten groeien?

Bij TILBORGHS Betonstaal BV vindt u alle mogelijk betonnetten voor elk project. Wij hebben uiteraard verschillende diktes en maaswijdtes, zodat het betonnet altijd voldoet aan de eisen voor uw project. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of heeft u een afwijkende order met speciale wensen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben de machines, moderne techniek en vakkundig personeel, waardoor we ook eenvoudig orders op maat klaar kunnen maken voor u.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Hoogkwalitatieve betonnetten

Onbehandelde (ook wel roestige) betonnetten zijn een prima optie voor in de tuin. Door de verkleuring van het materiaal lijken zij al snel een stuk natuurlijker dan de behandelde betonnetten. Uiteraard hebben we ook betonnetten die specifiek ontwikkeld zijn voor de bouw. De eigenschappen verschillen per betonnet. Weet u precies wat u nodig heeft, dan kunt u op de website eenvoudig een selectie maken en het aanbod bekijken, zodat u precies weet wat wij in het aanbod hebben voor u.

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Als ervaren partner met meer dan 60 jaar ervaring weten we namelijk exact waar we op moeten letten en wat de mogelijkheden per project zijn. Dat geldt niet alleen voor ingewikkelde bouwprojecten; ook als tuinier kunt u contact met ons opnemen wanneer u speciale oplossingen wilt opzetten voor uw klanten. Op die manier weten we zeker dat we u altijd iets kunnen bieden.

Ook betonnetten voor prefab-producten

Om het u daarnaast nog makkelijker te maken, hebben we een eigen transportafdeling. Dat betekent dat een professionele chauffeur uw betonnetten bij u of op locatie aflevert, zodat u direct aan de slag kunt. Wij nemen daarmee alles van u over van A tot Z. Wilt u zeker weten dat u de beste betonnetten in huis haalt, niet te veel betaalt en tegelijkertijd voorzien wordt van alle gemakken? Dan zijn wij de juiste partner.

Betonnetten worden ook gebruikt voor prefab-producten. De kans is groot dat u hier specifieke afmetingen, diktes of maaswijdtes voor nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat u exact de betonmatten geleverd krijgt die u nodig heeft, zodat u direct verder kunt met de productie van uw delen. Praktisch, want u kunt dan direct verder, zodat u altijd op tijd kunt leveren aan uw klanten. Dat is voor ons namelijk minstens zo belangrijk.

Direct bestellen

Heeft u betonnetten nodig voor uw tuin of bouwproject? Dan is de kwaliteit minstens zo belangrijk als de prijs. Daarom zorgen wij altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij we ons altijd houden aan de Europese richtlijnen zodat ons betongaas overal ingezet kan worden. Wilt u meer weten over de opties? Dan neemt u gewoon contact met ons op zodat we u persoonlijk antwoord kunnen geven op al uw vragen. Wilt u direct een betonnet bestellen? Selecteer dan het product van uw keuze op de website of neem contact met ons op, zodat we direct de voorraadstatus kunnen bekijken en een leverdatum af kunnen spreken met u.

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.