Betonstaalmatten; gegalvaniseerd voor de bouw, met roest voor de tuin

De betonstaalmatten zijn niet weg te denken uit de bouw. Ze zijn de manier gebleken om beton te wapenen, waardoor het veel meer kan verduren. Da is praktisch, want er komen steeds meer eisen bij het bouwen van woningen en naar mate we verder de hoogte in gaan, worden de eisen aan de materialen ook steeds strenger. Het is niet voor niets dat er tal van richtlijnen zijn, ook wanneer het gaat om de betonstaalmat. Daarom zorgen wij ervoor dat alle betonstaalmatten van TILBORGHS Betonstaal BV voldoen aan de Europese richtlijnen, zodat zij altijd ingezet kunnen worden door onze klanten.

De betonstaalmat wordt echter niet alleen in de bouw gebruikt. De bouwstaalmat gegalvaniseerd is de mat die voornamelijk in de bouw ingezet wordt. De matten die niet behandeld zijn, hebben een veel breder spectrum. Zo leveren we met regelmaat aan hobbyisten en aan tuiniers, die de betonstaalmatten gebruiken om schuttingen op te bouwen, afscheidingen te maken of decoratieve elementen te plaatsen in de tuin. Deze betonstaalmatten zijn niet behandeld, waardoor zij redelijk snel de verroeste look krijgen en opgaan in de natuurlijke kleuren van de tuin zelf. Een handige manier om de betonstaalmat in te zetten dus, zeker wanneer u creatief wilt kunnen zijn in uw tuin.

Bouwstaalnetten “P” 2x5 mtr

Volle netten zonder stekken met de zelfde dwars- als langswapening.

Bouwstaalnetten “BEC”

Efficiënte las-lengte. Aan één lange en één brede zijde voorzien van stekken (laslengtes).

Speciale netten

Op maat gemaakte netten, grote partijen, afwijkende types of buigen van uw bouwstaalnet?

Supportliggers

Supporterliggers per 10mm oplopend vanaf 50mm t/m 250mm hoog.

Altijd de beste betonstaalmatten tegen scherpe prijzen

Wanneer u aan de slag wilt gaan met betonstaalmatten, dan is de kwaliteit belangrijk. Niet alleen wanneer u deze in bouw wilt gebruiken, zelfs wanneer u er een schutting mee maakt, wilt u dat de kwaliteit van het materiaal goed is. Tegelijkertijd is de prijs van de betonstaalmat belangrijk. U wilt niet te veel betalen. Als aannemer (of producent van prefab-producten) zit u daarnaast vaak vast aan een budget en een tijdsbestek.

Wij zorgen ervoor dat alles in orde komt op het gebied van het bouwstaal. Onze betonstaalmaten (gegalvaniseerd) zijn altijd gecontroleerd en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden door de Nederlandse wetgever en Europese richtlijnen. Daarnaast hanteren we scherpe prijzen, zodat u daadwerkelijk binnen uw budget kunt blijven.

Dat is niet alles.

Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding zorgen we er namelijk ook graag voor dat we het u makkelijker maken. Bijvoorbeeld door onze eigen transportafdeling in te zetten voor het vervoer van uw bestelling. Wij leveren in Nederland én naar het buitenland, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een levering op uw adres of direct op locatie.

Heeft u speciale betonstaalmatten nodig voor een uitzonderlijk project? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht. Wij hebben de moderne machines en het vakkundige personeel om direct aan de slag te gaan met uw tekeningen. Ongeacht welk betonstaal u nodig heeft; wij zorgen ervoor dat u altijd bij ons slaagt. Zo kunt u altijd verder met de realisatie van uw project. Ongeacht of dat een woning is, of een tuin!

Direct uw betonstaalmatten bestellen

Bij ons vindt u al het wapeningsstaal dat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan met uw project. Heeft u vragen over onze werkwijze, producten of de mogelijkheden rond de levering van onze betonstaalmatten? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct uw wapeningsstaal bestellen of heeft u speciale wensen rond de betonstaalmatten (al dan niet gegalvaniseerd), dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. We helpen u graag persoonlijk verder, ook wanneer u speciale wensen heeft rond de betonstaalmat om het zo makkelijker te maken voor uw project. De specialisten van TILBORGHS Betonstaal BV staan klaar om u verder te helpen met advies en producten op maat!

Bestel snel en makkelijk via onze

webshop

Met een eigen wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs kan TILBORGHS een snelle en goede levering op de door u gewenste locatie garanderen.

Heeft u specifiek wensen en eisen

offerte op maat

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt Tilborghs constant een hoge kwaliteit.

Bekijk ook onze
andere producten

Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit producten.